Afgewerkte deuren

U kunt voor afgewerkte deuren terecht bij Deuren De Donder. Wij hebben deuren in allerlei soorten en maten, van hout tot glas, die u eenvoudig online kunt bestellen. Aarzel niet langer en bekijk direct ons aanbod online of kom langs in onze showroom.

Vraag direct uw GRATIS brochure aan

Afgewerkte deuren naar uw wensen

Bij Deuren De Donder kunt u ook kiezen voor afgewerkte deuren. Wij hebben onder andere glazen en andere binnendeuren. De glazen binnendeuren kunnen als volgt worden aangeboden:

  • Print tempered. Hierbij wordt de inkt op het glas gedrukt. Het glas gaat vervolgens de oven in, waar het vloeibaarder wordt. De inkt krijgt zo de kans binnen te dringen tot de glasmassa. Het resultaat is glad, en vette vingers maken weinig kans om een afdruk achter te laten;
  • Gekleurde glasdeuren of versiering met een reliëf is ook mogelijk. Deze worden geleverd met scharnieren die automatisch in beide richting geopend kunnen worden. Ook sluiten ze vanzelf. Een deurknop in inox of koper is inbegrepen.

Daarnaast hebben wij ook moderne binnendeuren in ons aanbod. Hier hebt u de keuze uit vlakke deuren, beuken- of eikenhout. Ook half massief of een verfdeur, behoort tot de mogelijkheden.

Meer weten

Meer informatie over de deurmaten, vindt u op de website. Wie graag de afgewerkte deuren eerst wil zien, vraagt een brochure aan om thuis alles door te nemen. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Voor vragen kunt u ons altijd even bellen: 052/35 51 07.

Waarom De Donder Deuren?

Uitgebreid aanbod

Hoge kwaliteit

Rechtstreekse import

Lage prijzen

Ons productaanbod