Deur met onzichtbare scharnieren

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om een deur met onzichtbare scharnieren te laten plaatsen. Bij deze deuren zijn de scharnieren ingebouwd en dus volledig weggewerkt. Binnendeuren met verborgen scharnieren hebben geen onnodige details en dus een mooie en strakke uitstraling. Dit staat perfect binnen een modern interieur. Wil jij ook graag een deur met onzichtbare scharnieren voor in jouw woning? Laat hem plaatsen door De Donder Deuren!

Vraag direct uw GRATIS brochure aan

Deur met onzichtbare scharnieren bij jou thuis laten plaatsen

Wanneer je besluit om jouw binnendeuren met verborgen scharnieren aan te schaffen bij De Donder Deuren, zullen wij je volledig ontzorgen. Alles wat jij hoeft te doen, is het uitzoeken van de deur en de bijbehorende details, zoals omlijstingen, scharnieren, klinken en de kleur. Geef ons je keuze door en wij stellen de juiste prijs op. Nadat je officieel jouw bestelling plaatst, staat jouw deur met onzichtbare scharnieren al binnen 6 weken bij jou in huis. Dat is de service waarop je kunt rekenen bij De Donder Deuren!

Gegarandeerd de scherpste prijs

Door uw binnendeuren met verborgen scharnieren aan te schaffen bij De Donder Deuren ben je altijd verzekerd van de scherpste prijs. En dat terwijl de kwaliteit helemaal niet onderdoet. Integendeel zelfs! Wij kunnen je deze lage prijzen aanbieden, doordat wij onze producten rechtstreeks bij de fabrikant kopen. Er is dus geen sprake van een onnodige tussenpersoon.

Laat jouw deur met onzichtbare scharnieren plaatsen door De Donder Deuren

Wil jij graag binnendeuren met verborgen scharnieren laten plaatsen in jouw woning? Het is het handigste als je even langs komt in onze showroom. Dan kun je de deuren in het echt bekijken zodat je zeker weet dat het iets voor jou is. Vervolgens kun je al je wensen laten weten aan een van onze medewerkers. Deze stelt vervolgens een prijs voor jou op. Ga jij akkoord? Dan hangt jouw nieuwe deur al binnen 6 weken bij jou in huis. Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen door te bellen naar 052/35 51 07.

Waarom De Donder Deuren?

Uitgebreid aanbod

Hoge kwaliteit

Rechtstreekse import

Lage prijzen

Ons productaanbod