Eiken planchetten deuren

Eiken planchetten deuren geven elk interieur meteen een rustieke en charmante uitstraling. Bij De Donder Deuren in Opwijk vindt u dé prachtige eiken planchetten deur voor binnen die past bij uw persoonlijke smaak. Stijlen uit massieve latten die elkaar recht houden, dat is het basisprincipe van eiken planchetten deuren. Ze zijn zeer stabiel, gelijk van kleur en volledig aanpasbaar aan de noden van uw ruimte. Lees hieronder verder en kom meer te weten over onze eiken planchette deur voor binnen.

Eiken planchetten deuren voor elk interieur

Een landelijk interieur is en blijft een van de belangrijkste trends in de interieurwereld. Van deuren tot decoratie, kiezen voor een cottage stijl is altijd een goed idee. Bij De Donder Deuren kunt u eiken planchetten deuren personaliseren met tal van opties. Denk bijvoorbeeld aan een prachtig deurblad, standaard omlijsting, verkoperd slot, verschillende slotgaten of het plaatsklaar maken van uw eiken planchetten deur voor binnen. Bekijk zeker ook onze promoties. Wie weet staat uw perfecte eiken planchette deur voor binnen wel op u te wachten.

Twijfel niet langer en bestel een nieuwe deur

Eiken planchetten deuren van De Donder Deuren in Opwijk tillen elk interieur naar een hoger niveau. Aarzel niet langer en ga meteen aan de slag met het aanvragen van een offerte. Ons team gaat zo snel mogelijk aan het werk met uw gekozen eiken planchetten deur voor binnen. Wilt u graag meer informatie? Wij vertellen u alles wat u moet weten over eiken planchetten deuren. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 052/35 51 07, via het e-mailadres info@dedonderdeuren.be of laat uw gegevens achter via het online contactformulier.

Half-massieve planchetten deur

Geplaatst € 730 + BTW

Waarom De Donder Deuren?

Uitgebreid aanbod

Hoge kwaliteit

Rechtstreekse import

Lage prijzen

Ons productaanbod