Loftdeuren

Loftdeuren geven je huis echt karakter. De loftdeur, ook wel barndeur genoemd, hebben de uitstraling van klassieke boerderijdeuren. Door loftdeuren in je huis te plaatsen zorg je voor een rustieke sfeer. De loftdeur is dan ook een echte must voor iedereen die van een landelijke inrichting houdt. Voor een uitgebreid gamma aan loftdeuren tegen scherpe prijzen ben je bij De Donder Deuren aan het juiste adres.

Vraag direct uw GRATIS brochure aan

Vind de loftdeuren die het best bij uw interieur passen

Bij De Donder Deuren tref je een uiteenlopend gamma bestaande uit verschillende uitvoeringen van de loftdeur. Ga jij voor een industriële inrichting van je huis? Dan zal de houten loftdeur met afgebladerde blauwe, groene, rode of grijze verf gegarandeerd prachtig staan. Voor een klassiekere landelijke stijl zijn de houten loftdeuren prachtig. Wil je de loftdeur in een speciale kleur? Wij bieden de deuren ook blanco aan, zodat je ze kan verven in de kleur die jij graag wilt.

Plaats je bestelling

Het is heel simpel om een loftdeur te bestellen bij De Donder Deuren. Je hoeft alleen maar het online formulier in te vullen en hierin je wensen en specificaties voor de deur aan te geven. Vervolgens kun je de deuren al binnen 3 dagen bij ons afhalen. Liever je deuren thuis laten leveren? Ook dat is mogelijk. Houd hierbij wel rekening met een levertijd van 3 weken.

Kom gerust langs in onze showroom

Wil jij onze loftdeuren graag eerst in het echt bekijken voordat je je bestelling plaatst? Dat kan! Je bent van harte welkom in onze showroom in Opwijk. Hier kun je al onze deuren bekijken en meteen jouw gewenste deur bestellen. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen via 052/35 51 07 om eventuele vragen te stellen.

Waarom De Donder Deuren?

Uitgebreid aanbod

Hoge kwaliteit

Rechtstreekse import

Lage prijzen

Ons productaanbod