Steel look deur / stalen deuren

Een metalen steel look voor uw deur

Als u op zoek bent naar een echte blikvanger voor in huis, kijk dan zeker eens in ons assortiment naar een steel look deur. Deze tijdloze blikvanger komt in iedere interieurstijl tot zijn recht.

Bij De Donder Deuren zijn de deuren met steel look gelast. Door het lassen bekomt men de sterkste deur en ook kleine profielen, wat strakker is. Onze steel look deuren hebben ook aparte glazen, die vervangbaar zijn bij glasbreuk. Velen gebruiken 1 groot glas waar de glaslatten op gelijmd zijn. Bij glasbreuk moet dan gans de deur vervangen worden.

In ons steel look assortiment vindt u zowel stalen of smeedijzeren deuren als aluminium deuren.

Steel de show met uw steel look deur

Bij De Donder Deuren is er ook een ruime keuze aan glassoorten voor uw steel look deur. Zo past uw deur altijd volledig in uw eigen interieur en bent u altijd verzekerd van unieke materialen.

Bekijk ook zeker eens welke deuren er op maat beschikbaar zijn. Tevens komen onze experts de steel look deur graag bij u plaatsen tegen een voordelig uurtarief.

Bent u aan het denken over het plaatsen van een steel look deur in uw huis of kantoor? Maar wilt u graag nog wat extra informatie ontvangen over bijvoorbeeld de plaatsing of het materiaal? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen via 052/35 51 07 of info@dedonderdeuren.be.

Waarom De Donder Deuren?

Uitgebreid aanbod

Hoge kwaliteit

Rechtstreekse import

Lage prijzen

Steel look deuren van De Donder vind je ook op Livios, de site voor wie bouwt of verbouwt.